A mindent megváltoztató erő te magad vagy!

Önmagad újra felélesztett ereje hoz létre mindent körülötted, ami szíved, lényed vágya!

Az erő mindenkiben ott lakozik kortól és nemtől függetlenül. Csak sajnos sokan az erejüket odaadják másoknak, hogy rendelkezzen vele más valaki, gondolván, hogy akkor majd könnyebb lesz minden. Nos sajnos nem!

Hogy tudod újra feléleszteni a benned nyugvó belső erődet?

Egyszerű: Akkor tudod felfedezni magadban, amikor már azt gondolod, hogy nem bírod tovább! Végképp kimerültél! És ebben a helyzetben csak tégy még rá egy lapáttal! Ilyenkor még tegyél hozzá egy kicsit, csak egészen kicsit. És ott lesz az erőd látni, és érezni fogod! És végre elismerheted saját magadnak, hogy igen Te meg tudtad csinálni!

Erő kell a lelki sérüléseink, fájdalmaink feldolgozásához is. Erő az, amikor tudod, hogy ez a nehéz teher életed csak egy kis szakaszát foglalja el, és igen is képes vagy felállni és képes vagy a fájdalomban is meglátni a csodát, a lehetőséget.

A mindent megváltoztató erő igen is TE magad vagy! Te tudod legyőzni a számodra legyőzhetetlent, és te tudod megváltoztatni a számodra megváltoztathatatlant. Sokkal erősebb vagy, mint azt valaha is gondoltad! Érezd meg ennek az energiáját, hívd magadhoz, lélegezd be! És vedd észre, hogy a tudás egyszerűen felragyogtat. És erre bármikor képes vagy!